KAULAKORUT

Kivikaulakorut Hopea/kivi-kaulakorut Uniikkikorut
Kaikki kaulakorut ovat meidän omaa valmistusta. Tästä johtuen tuotevalikoimamme on laaja ja kykenemme asiakaslähtöiseen korusuunnitteluun ja valmistukseen. Toivotamme tervetulleiksi myös asikkaiden omat mallit. Uniikkituotteita valmistamme ainoastaan 1-5 kpl:een sarjoissa.

 

KIVIKAULAKORUT

KOIVU
Herkkä, muodikas kaulakoru. "Lehti"-osien pinta samettimaisen matta, muut kiviosat kiillotetulla pinnalla. Lukko kullattua hopeaa. Korua saatavana seuraavilla kivillä: Aventuriini (kuvassa) ja sodaliitti.

Tilausnumero: Aventuriini LEKA0012    Hinta € 24,40
Tilausnumero: Sodaliitti    LEKS0015    Hinta
€ 24,40

PALLO
Moneen asuun sopiva perinteisestä mallista nykyaikaistettu tyylikäs kaulakoru, jossa pallon molemmin puolin strassikoristeet.
Saatavana useita eri kivivaihtoehtoja, ks. kivikartta.

Tilausnumero: PAKA0010 + kiven nimi    Hinta € 24,40

ISOPALLO
Tämä malli on samankaltainen kuin edellinen, keskuspallon koko isompi (16-18mm) ja helmet pyöreän sijasta linssimäisiä. Tästäkin mallista saatavana runsaasti eri kivivaihtoehtoja.

Tilausnumero: IPKA0010 + kiven nimi    Hinta € 26,10

PIKANTTI
Pikantti-kaulakorussa on yhdistetty läpinäkyvää vuorikidettä, granaattia tai hematiittia optisen kuitulasin kanssa kauniin herkäksi kaulakoruksi. Ketju ja metalliosat ovat hopeaa, pituus n. 41cm.

Tilausnumero: PIKOP100 sininen   Hinta € 21,-
Tilausnumero: PIKOP200 vihreä    Hinta € 21,-

PIKANTTI
Tässä pikantti-kaulakorumallissa on yhdistetty sileitä hematiitti palloja viistehiottujen hematiittien kanssa kauniin herkäksi kaulakoruksi. Metalliosat ovat hopeaa, pituus n. 41cm.

Tilausnumero: PIKHE100    kaulakoru+korvakorut Hinta € 30,-

APILA
Apila-korussa kaulaosa on hematiittia, riipusosat eli apilanlehdet ovat kuvassa malakiittia, vaihtoehtoja lyötyy useita.

Tilausnumero: APKM0080    Hinta € 13,50

 

Takaisin korut hakemistoon
Korvakorut | korusetit | riipukset | sormukset | muotikorut | kivikartta |