TILAUS-, MAKSU- JA TOIMITUSEHDOT
TILAUS:
Tilauksen voi tehdä sähköpostilla, faxilla, kirjeitse tai puhelimella. Tilauksessa tulee aina ilmetä tilaajan nimi, postiosoite sekä toivottu maksutapa. Sähköpostin kautta tulleille tilauksille lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tuotteiden hintoihin lisäämme toimitusmaksun joka koostuu postimaksuista (esim. postimaksu, postiennakkomaksu, kirjaaminen, etc.) ja pakkauskuluista.
 
Helpoin tapa tehdä tilaus on avata Email-ruutu näyttöruudulle pienessä koossa näpsäyttämällä Email-linkistä sen sivun päälle, josta haluat tehdä tilauksen. Kun olet kirjoittanut ruutuun tarvittavat tiedot sekä tilauksen ja haluat jatkaa sivujen selailua napsauta - (pienennä) painikkeesta Email-ruutu näytöstä pois, tiedot kuitenkin säilyvät. Kun haluat lähettää tilauksen tai lisätä siihen, napsauta kuvaruudun alareunasta paikkeesta (Uusi viesti) Email- ruutu taisin näyttöön, tee tarvittavat lisäykset ja lähetä.
MAKSUTAVAT JA EHDOT:
Tilauksen voi maksaa ennakkomaksuna suoraan pankkiin, postiennakkona tai luottokortilla VISA, EUROCARD, MASTERCARD ja OK. Luottokortilla maksettavat tilaukset tulee aina vahvistaa esim. puhelimella, faxilla, kirjeitse.... Toistaiseksi emme voi ottaa vastaan luottokortin numeroa netin kautta. Myöhemmin se tulee mahdolliseksi, ilmoitamme asiasta etusivulla. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ennakkomaksun, lähetämme tilausvahvistuksena laskun pankkiyhteystietoineen.
 
TOIMITUSEHDOT:
Suurimmalle osalle tuotteitamme on toimitus suoraan varastosta, jolloin toimitusajaksi tulee päivästä muutamaan päivään maksun vastaanottamisesta. Erikseen valmistettavien tuotteiden kohdalla se on tilauksen ajankohdasta ja työn vaativuudesta riippuen useinmiten n.1-3viikkoa.
 
PALAUTUS:
Noudatamme postimyynnissä Suomen lain mukaisia ehtoja. Mahdolliset tavaran palautukset tulee suorittaa viimeistään 8 päivän sisällä tavaran vastaanottamisesta. Hyvitämme tuotteesta sen täyden hinnan, mikäli tuote on sen alkuperäisessä kunnossa, muussa tapauksessa hyvitämme siitä kunkin tapauksen mukaan. Esim. raakakiviä, timanttilaikkoja, hiontatarvikkeita, emme hyvitä mikäli niitä on käytetty tai työstetty, ne tulee aina palauttaa niiden alkuperäisessä kunnossa.
Kaikki takuukysymykset tulee hoitaa suoraan Suomen Jalokivituotteen kanssa.